Trainingsbegeleiding

Trainingsbegeleiding

Je staat er niet alleen voor. Naast je teamgenoten waarmee je regelmatig kunt trainen tijdens de groepstrainingen, staat er een zeer ervaren en goed op elkaar ingespeeld team  voor je klaar om je gezond en blessurevrij aan de start te krijgen. Onze trainer Mark van Hoorn en onze kinesist Hylke Brouwe hebben opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met het begeleiden van marathonlopers. Hylke speelt een dubbelrol en zijn naast trainers ook kinesist van het project. Mark en Hylke werken al jaren samen en zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben op de achterhand een groot netwerk van onder meer medische specialisten, voedingsdeskundigen, podologen, bewegingsdeskundigen etc. om je optimaal te kunnen begeleiden richting de marathon in the Big Apple.


In het traject naar de marathon op 2 november 2025 kun je het volgende van ons begeleidingsteam verwachten:  • Intake via e-mail om zo te kunnen bepalen wat je loopervaring is en waar eventuele gezondheids- en/of blessurerisico’s liggen

  • Persoonlijke schema’s en begeleiding

  • Acht groepstrainingen en begeleiding bij twee tot drie loopevenementen

  • Behandelingen en/of adviezen van onze kinesist voor, tijdens en na de groepstrainingen

  • Presentaties over gezond en verstandig trainen, voeding, kleding, sporttesten

  • Mogelijkheid tot het stellen van vragen via mail, telefoon, WhatssApp of Facebook over schema’s, looptechniek, blessures, aanpassingen in schema’s i.v.m. ziekte, blessure etc.

  • Onze kinesist gaat ook mee naar New York. Een absolute meerwaarde en uniek in België. Door de band opgebouwd tijdens de trainingen kan onze kinesist in New York sneller en adequater handelen dan het geval zou zijn als een “vreemde” kinesist tot je beschikking staat op het moment suprême

  • Ook een deel van onze trainers gaat mee naar New York in een dubbelrol als trainer en reisleider. Zij zullen in New York de laatste trainingen verzorgen en de laatste tips geven over voeding, goede supermarkten om inkopen te doen, hoe goed rust te nemen in “the city that never sleeps”…….

Vragen?

Neem contact op

Bel ons

+32 78481300

Of mail ons

info@loopvoorcliniclowns.be

Projectsponsoren & Partners

Tui