Arrangement

LOOP IN 2020 DE MARATHON VAN LOS ANGELES VOOR CLINICLOWNS BELGIE

De Tokyo Marathon 2020 en de Boston Marathon 2020 zijn volzet! Mocht je zelf een startbewijs hebben voor de Tokyo Marathon 2020 of de Boston Marathon en geld willen inzamelen voor VZW Cliniclowns, stuur ons dan een e-mail voor de mogelijkheden.

Bekijk hieronder het meest complete reis- en begeleidingspakket verkrijgbaar in België. Dit unieke pakket is EXCLUSIEF bestemd voor lopers die hun onvergetelijke marathonavontuur in Los Angeles koppelen aan sponsorwerving voor de Cliniclowns. Aan het onderstaande pakket zijn sponsorvoorwaarden verbonden.

 

Startbewijs Startbewijs voor de marathon van Los Angeles op zondag 8 maart 2020
Trainingen Elf gezamenlijke trainingen onder leiding van zeer ervaren marathonlopers en kinesist, deelname aan twee loopevenementen op eigen kosten (Antwerp 10 Miles & 20km van Brussel). Persoonlijke schema’s
Kleding Een set loopkleding met je eigen naam erop en ruimte voor je persoonlijke sponsoren
Vliegreis Retourvlucht Amsterdam of Brussel – Los Angeles (economy class). We vertrekken op donderdag 5 maart 2020 naar Los Angeles en keren op woensdag 11 maart 2020 terug in Amsterdam of Brussel. Verlengen met bijvoorbeeld een dag of meerdere dagen is goed mogelijk
Hotel Zevendaagse reis (=vijf hotelovernachtingen in Los Angeles) op basis van een gedeelde tweepersoonskamer, exclusief ontbijt. Voor een eenpersoonskamer zal een toeslag gelden per nacht.
Bus Transfers van de luchthaven naar hotel en vice versa is niet inbegrepen
Sociaal programma Gedeeltelijk (facultatief) gezamenlijk programma in Los Angeles. Bezoek aan de Marathonexpo (voor het ophalen van jouw startnummer), verkenningstraining van de start en finish en begeleiding bij eventuele deelname van de 5km op zaterdag.
De reiskosten voor de editie van 8 maart 2020 zijn nog niet bekend.
Niet inbegrepen
 • Reisverzekering, annuleringsverzekering, sportblessuredekking
 • Fooien en persoonlijke uitgaven
 • Niet genoemde maaltijden en consumpties
 • Reserveringskosten 20 Euro per boeking
 • Calamiteitenfonds 2,50 Euro per boeking
Naast dit standaardpakket kun je de volgende zaken bijboeken via onze reispartner:
 • Extra verlenging van je reis
 • Extra reisgenoten bijboeken
 • Reisverzekering, annuleringsverzekering, sportblessureverzekering

Touroperator TUI Sports 
Onze partner TUI Sports verzorgt de reis naar Los Angeles en het verblijf in het hotel. TUI Sports heeft meer dan 25 jaar ervaring met reizen naar de grootste marathons ter wereld. TUI Sports is aangesloten bij de belangrijkste brancheorganisaties en fondsen: SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Dit geeft jou als reiziger veel zekerheid.
SGR        anvr_logo_2932       logo-calamiteitenfonds.6.b958

 

 • Vragen?
  Laat je terugbellen


  Contact opnemen

  Voor meer informatie:

  Tel: +32 78481300

  Email: info@loopvoorcliniclowns.be

 • Projectsponsoren & Partners