De Meuter

De firma Grond- en Afbraakwerken De Meuter nv is gevestigd nabij de E40 in Ternat. Het werkterrein spreidt zich uit over het hele grondgebied van België met voorname concentratie in de grootsteden en een nadrukkelijke aanwezigheid in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de Europese wijk. De klant krijgt een heel scala aan dienstverlening ter beschikking, gaande van het strippen van gebouwen, de asbestverwijdering, de volledige of partiële afbraakwerken, de grondwerken en eventuele bijhorende saneringswerken, alsook het verwerken van het puin en het afval.

Met projecten in Nederland, Luxemburg en Frankrijk zijn we ook internationaal actief met voor Frankrijk een aparte vestiging en een permanente aanwezigheid in de noordelijke departementen en in de Parijse hoofdstad.

Door de jaren heen werkte G&A De Meuter nv heel wat kleine, middelgrote, grote en zeer grote projecten af. Veiligheid en milieu zijn daarbij altijd prioritair. Onderstaand overzicht geeft een beeld van de manier waarop ons bedrijf zich doorheen de jaren ontwikkeld heeft tot een expert in haar domein.

 • Vragen?
  Laat je terugbellen


  Contact opnemen

  Voor meer informatie:

  Tel: +32 78481300

  Email: info@loopvoorcliniclowns.be

 • Projectsponsoren & Partners