Inschrijfformulier

Door onderstaand inschrijfformulier in te vullen, meldt u zich aan als loper voor de New York Marathon 2023 ten bate van VZW Cliniclowns. De reis inclusief startbewijs voor de marathon in the Big Apple boekt u via TUI Sports. Het arrangement van 2022 kunt u via deze link bekijken en/of downloaden.  In januari 2023 verwachten we de prijzen voor 2023.

LET OP: Om voor VZW Cliniclowns de marathon in the Big Apple te kunnen lopen dien je vier stappen te doorlopen waarvan het invullen van onderstaand formulier stap 2 en 3 zijn.

  1. Lees de sponsorvoorwaarden goed door!
  2. Aanmelden als loper voor VZW Cliniclowns via onderstaand formulier. Na de aanmelding krijg je dan een eigen profielpagina waarop jouw donaties, sponsorgelden en/of opbrengsten uit zelf opgezette acties binnenkomen.
  3. 100 Euro storten op je eigen profielpagina. Dit is een eerste eigen donatie/sponsoring als basis.
  4. Je reis boeken bij TUI Sports via deze link (nog niet beschikbaar voor 2023!!). LET OP: Mensen die de stap 1 t/m 3 overslaan, hebben nog geen geldige boeking bij TUI. Wij reserveren voor jou een van onze 20 startplaatsen bij TUI en die is definitief als je de boeking bij TUI doet in de loop van 2023.

 

 

Eerder aangemeld? Log hier in


Projectsponsoren & Partners