Data trainingen / informatiebijeenkomsten

Wij begeleiden je optimaal richting de marathon in the Big Apple op 1 november 2020. Dit doen we middels persoonlijke schema’s, maar ook via acht gezamenlijke, zeer afwisselende trainingen en deelname aan een twee loopevenementen. Tijdens een aantal trainingen zullen we ook presentaties verzorgen over de reis, sponsorwerving en hardlooponderwerpen als verantwoord trainen, krachtsoefeningen, voeding etc.
Je bent niet verplicht om naar de trainingen te gaan. De ervaring leert echter dat de trainingen door de deelnemers zeer gewaardeerd worden. Enerzijds door de motivatie die uitgaat van samen trainen voor hetzelfde doel en anderzijds door het contact met de kinesist en trainers die je van allerlei tips kunnen voorzien.

Onderstaand de trainingsdata voor 2019/2020. De meeste trainingen zullen in de buurt van Antwerpen plaatsvinden, de exacte locaties volgen in een later stadium. We zijn vaak te gast bij lokale sportverenigingen met goede faciliteiten als kleedruimten, douches, presentatieruimte en natuurlijke mooie looproutes om te kunnen trainen.

Zondag 1 december –> Schoten (regio Antwerpen)
Zondag 19 januari –> Wilrijk op het buro Cliniclowns
Zondag 16 februari –> Wilrijk op het buro Cliniclowns
Op deze drie zondagen kunt u geheel vrijblijvend informatie krijgen over VZW Cliniclowns, sponsorwerving en de marathon in de Big Apple. Daarna kunt ook geheel vrijblijvend meetrainen.
Zondag 29 maart –> Gent (10km / marathon)
Zondag 26 april –> Antwerp 10 Miles
Zondag 31 mei –> 20km van Brussel
Zondag 21 juni –>locatie volgt
Zondag 26 juli –> locatie volgt
Zondag 30 augustus –> locatie volgt
Zondag 20 september –> locatie volgt
Zondag 11 oktober –> locatie volgt
ZONDAG 1 NOVEMBER –> DE MARATHON
 • Vragen?
  Laat je terugbellen


  Contact opnemen

  Voor meer informatie:

  Tel: +32 78481300

  Email: info@loopvoorcliniclowns.be

 • Projectsponsoren & Partners