Data trainingen / informatiebijeenkomsten

Wij begeleiden je optimaal richting de New York Marathon. Dit doen we middels persoonlijke schema’s, maar ook via acht gezamenlijke, zeer afwisselende trainingen en deelname aan een twee loopevenementen. Tijdens een aantal trainingen zullen we ook presentaties verzorgen over de reis, sponsorwerving en hardlooponderwerpen als verantwoord trainen, krachtsoefeningen, voeding etc.
Je bent niet verplicht om naar de trainingen te gaan. De ervaring leert echter dat de trainingen door de deelnemers zeer gewaardeerd worden. Enerzijds door de motivatie die uitgaat van samen trainen voor hetzelfde doel en anderzijds door het contact met de kinesist en trainers die je van allerlei tips kunnen voorzien.

Onderstaand de trainingsdata voor 2019/2020. De meeste trainingen zullen in de buurt van Antwerpen plaatsvinden, de exacte locaties volgen in een later stadium. We zijn vaak te gast bij lokale sportverenigingen met goede faciliteiten als kleedruimten, douches, presentatieruimte en natuurlijke mooie looproutes om te kunnen trainen.

Zondag 1 december –> Schoten (regio Antwerpen)
Zondag 19 januari –> Wilrijk op het buro Cliniclowns
Zondag 16 februari –> Wilrijk op het buro Cliniclowns
Op deze drie zondagen kunt u geheel vrijblijvend informatie krijgen over VZW Cliniclowns, sponsorwerving en de New York Marathon. Daarna kunt ook geheel vrijblijvend meetrainen.
Zondag 26 april –> Antwerp 10 Miles
Zondag 31 mei –> 20 van Brussel
De overige trainingen worden later ingepland.
ZONDAG 1 NOVEMBER –> NEW YORK MARATHON
 • Vragen?
  Laat je terugbellen

  Loop mee!

  Wil jij ook al heel lang de New York Marathon lopen?

  Op 1 november 2020 kan je die droom dan eindelijk waarmaken door voor VZW Cliniclowns te lopen! Een onvergetelijke ervaring.
  We bieden een unieke combinatie van professionele begeleiding (van je eerste training tot je laatste km in the Big Apple) en een sponsorformule die je toelaat om de kosten voor je deelname te beperken door fondsen te werven voor VZW Cliniclowns.

  Schrijf je in!


  Contact opnemen

  Voor meer informatie:

  Tel: +32 78481300

  Email: info@loopvoorcliniclowns.be

 • Projectsponsoren & Partners