Data trainingen / informatiebijeenkomsten

Wij begeleiden je optimaal richting de New York Marathon. Dit doen we middels persoonlijke schema’s, maar ook via acht gezamenlijke, zeer afwisselende trainingen en deelname aan een twee loopevenementen. Tijdens een aantal trainingen zullen we ook presentaties verzorgen over de reis, sponsorwerving en hardlooponderwerpen als verantwoord trainen, krachtsoefeningen, voeding etc.
Je bent niet verplicht om naar de trainingen te gaan. De ervaring leert echter dat de trainingen door de deelnemers zeer gewaardeerd worden. Enerzijds door de motivatie die uitgaat van samen trainen voor hetzelfde doel en anderzijds door het contact met de kinesist en trainers die je van allerlei tips kunnen voorzien.

Onderstaand de trainingsdata voor 2019. De meeste trainingen zullen in de buurt van Antwerpen plaatsvinden, de exacte locaties volgen in een later stadium. We zijn vaak te gast bij lokale sportverenigingen met goede faciliteiten als kleedruimten, douches, presentatieruimte en natuurlijke mooie looproutes om te kunnen trainen.

Zondag 20 januari –> Fort 4 Mortsel
Zondag 17 februari  –>Fort 4 Mortsel
Zondag 17 maart–> Wilrijk
Zondag 28 april –> Ten Miles Antwerpen (zelf inschrijven, kleedtent & garderobe van Cliniclowns beschikbaar)
Zondag 19 mei –> 20km van Brussel (zelf inschrijven)
Zondag 23 juni–> Schoten (regio Antwerpen)
Zondag 21 juli —> Villa Astrid- Antwerps Cricket Club te Berchem
Zondag 25 augustus–> Nike, Laakdal
Zondag 22 september –> Locatie nog onbekend
Zondag 13 oktober –> Wilrijk (nieuwe kantoor Cliniclowns)
ZONDAG 3 NOVEMBER –> NEW YORK MARATHON
 • Vragen?
  Laat je terugbellen

  Loop mee!

  Wil jij ook al heel lang de New York Marathon lopen?

  Op 3 november 2019 kan je die droom dan eindelijk waarmaken door voor Cliniclowns België te lopen! Een onvergetelijke ervaring.
  We bieden een unieke combinatie van professionele begeleiding (van je eerste training tot je laatste km in the Big Apple) en een sponsorformule die je toelaat om de kosten voor je deelname te beperken door fondsen te werven voor VZW Cliniclowns.

  Schrijf je in!


  Contact opnemen

  Voor meer informatie:

  Tel: +32 78481300

  Email: info@loopvoorcliniclowns.be

 • Projectsponsoren & Partners