Arrangement

LOOP DE NEW YORK MARATHON 2019 VOOR CLINICLOWNS BELGIE

Bekijk hieronder het meest complete reis- en begeleidingspakket verkrijgbaar in België. Dit unieke pakket is EXCLUSIEF bestemd voor lopers die hun onvergetelijke marathonavontuur koppelen aan sponsorwerving voor de Cliniclowns. Aan het onderstaande pakket zijn sponsorvoorwaarden verbonden.

Startbewijs Startbewijs voor de New York Marathon op zondag 3 november 2019
Trainingen Acht gezamenlijke trainingen onder leiding van zeer ervaren marathonlopers en kinesist, deelname aan twee loopevenementen op eigen kosten (Antwerp 10 Miles & 20km van Brussel). Persoonlijke schema’s.
Trainingen De kinesist die tijdens de trainingen aanwezig is, gaat ook mee naar New York. Op deze manier kun je een goede band opbouwen met onze kinesist en kan er bij kleine blessures snel en adequaat gehandeld worden in New York
Kleding Een set loopkleding met je eigen naam erop en ruimte voor je persoonlijke sponsoren
Vliegreis Rechtstreekse retourvlucht Brussel – New York (economy class met Delta Airlines). We vertrekken op donderdag 31 oktober om 09:45 uur naar New York en keren op woensdag 6 november 2019 om 09:00 uur terug in Brussel. Verlengen met bijvoorbeeld een dag is goed mogelijk
Hotel Zevendaagse reis (=vijf hotelovernachtingen in New York) op basis van een gedeelde tweepersoonskamer inclusief ontbijt. Voor een eenpersoonskamer zal een toeslag gelden per nacht. We verblijven in het ideaal gelegen hotel Hilton Garden Inn Chelsea. Het hotel ligt in de wijk Chelsea en vlakbij het Empire State Building en Madison Square Garden. Times Square bevindt zich op 14 blokken en is te voet en met de metro goed te bereiken.
Bus Transfers van de luchthaven naar hotel en vice versa. En bustransfer naar de startlocatie van de marathon aan de voet van de Verrazano-Narrows Bridge
Sociaal programma Gedeeltelijk (facultatief) gezamenlijk programma in New York zoals het bezoek van de Marathonexpo om het startnummers op te halen, verkenningstraining in Central Park, informatiebijeenkomst met de laatste tips voor de marathon
De reiskosten bedragen in 2019 € 2.459 per persoon. Supporters, partners kunnen voor € 499 minder meereizen, aldus € 1.960.
Niet inbegrepen
 • Reis- en/of annuleringsverzekering met sportblessuredekking
 • Fooien en persoonlijke uitgaven
 • Maaltijden en consumpties
 • Reserveringskosten €25 per boeking
 • Calamiteitenfonds €2,50 per boeking
Naast dit standaardpakket kun je de volgende zaken bijboeken via onze reispartner:
 • Eenpersoonskamer i.p.v. tweepersoonskamer
 • Verlenging van je reis
 • Partner, vriend(en), familielid bijboeken
 • Reisverzekering, annuleringsverzekering en sportblessure verzekering

 Ligging van het hotel Holiday Garden Inn Chelsea:

 • Vragen?
  Laat je terugbellen

  Loop mee!

  Wil jij ook al heel lang de New York Marathon lopen?

  Op 3 november 2019 kan je die droom dan eindelijk waarmaken door voor Cliniclowns België te lopen! Een onvergetelijke ervaring.
  We bieden een unieke combinatie van professionele begeleiding (van je eerste training tot je laatste km in the Big Apple) en een sponsorformule die je toelaat om de kosten voor je deelname te beperken door fondsen te werven voor VZW Cliniclowns.

  Schrijf je in!


  Contact opnemen

  Voor meer informatie:

  Tel: +32 78481300

  Email: info@loopvoorcliniclowns.be

 • Projectsponsoren & Partners