Data trainingen / informatiebijeenkomsten

Wij begeleiden je optimaal richting de New York Marathon. Dit doen we middels persoonlijke schema’s, maar ook via tien gezamenlijke, zeer afwisselende trainingen en deelname aan een paar loopevenementen. Tijdens een aantal trainingen zullen we ook presentaties verzorgen over de reis, sponsorwerving en hardlooponderwerpen als verantwoord trainen, krachtsoefeningen, voeding etc.
Je bent niet verplicht om naar de trainingen te gaan. De ervaring leert echter dat de trainingen door de deelnemers zeer gewaardeerd worden. Enerzijds door de motivatie die uitgaat van samen trainen voor hetzelfde doel en anderzijds door het contact met de kinesist en trainers die je van allerlei tips kunnen voorzien.

Onderstaand de trainingsdata voor 2018. De meeste trainingen zullen in de buurt van Antwerpen plaatsvinden, de exacte locaties volgen in een later stadium. We zijn vaak te gast bij lokale sportverenigingen met goede faciliteiten als kleedruimten, douches, presentatieruimte en natuurlijke mooie looproutes om te kunnen trainen.

Zondag 22 april –> Ten Miles Antwerpen (zelf inschrijven, kleedtent & garderobe van Cliniclowns beschikbaar)
Zondag 27 mei –>combinatietraining met CliniClowns Nederland in Vught (nabij Den Bosch)
Zondag 24 juni–>in combinatie met Braderijloop in Schoten
Zondag 16 september –> Locatie nog onbekend
Zondag 14 oktober –> Mortsel, Fort 4, bij de Cliniclowns
ZONDAG 4 NOVEMBER –> NEW YORK MARATHON

 

 • Vragen ?

  Laat je terugbellen

  Loop mee!

  Wil jij ook al heel lang de New York Marathon lopen? Op 4 november 2018 kan je die droom dan eindelijk waarmaken door voor Cliniclowns België te lopen! Een onvergetelijke ervaring. We bieden een unieke combinatie van professionele begeleiding (van je eerste training tot je laatste km in the Big Apple) en een sponsorformule die je toelaat om de kosten voor je deelname te beper-ken door fondsen te werven voor Cliniclowns.

  Schrijf je in!


  Contact opnemen

  Voor meer informatie:

  Tel: +32 78481300

  Email: info@loopvoorcliniclowns.be

 • Projectsponsoren & Partners