CVWarehouse – Inge Geerdens

Inge Geerdens, seriële ondernemer & sociaal betrokken

Inge daagt de status quo in rekrutering al uit sinds ze in 2003 met haar eerste bedrijf, Executive Research, startte. Met CVWarehouse is ze sinds 2006 voorloper in online rekrutering. Vandaag reist ze de wereld rond, niet alleen om CVWarehouse, maar ook ondernemerschap in het algemeen te promoten. Ze is een populaire gastspreker, opiniemaker en LinkedIn Influencer.

Inge heeft in 2016 met grote toewijding zich voorbereid op de New York Marathon en met nog grotere betrokkenheid geld ingezameld voor Cliniclowns én veel mensen geënthousiasmeerd om in 2016 en 2017 ook de New York Marathon of Chicago Marathon voor Cliniclowns te gaan lopen:

Toen ik begin 2016 besliste om deel te nemen aan de eerste training voor de marathon van NY, had ik nooit gedacht dat ik dit ook werkelijk zou doen. Ik was geen loper, ik liep af en toe 10 km. Beetje bij beetje leerde ik meer over de Cliniclowns, en werd ik gerustgesteld dat iedereen een marathon kan lopen mits de juiste voorbereiding. Ik wilde dan ook graag lopen én ook geld ophalen voor deze mooie organisatie. Het is gelukt. Ik heb genoten van deze marathon en van de steun die ik hiermee mocht geven aan de Cliniclowns. Marathons lopen zal nooit mijn dada worden, maar lopen voor een mooie organisatie als deze wil ik wel blijven doen!”

 • Vragen ?

  Laat je terugbellen

  Loop mee!

  Wil jij ook al heel lang de New York Marathon lopen? Op 5 november 2017 kan je die droom dan eindelijk waarmaken door voor Cliniclowns België te lopen! Een onvergetelijke ervaring. We bieden een unieke combinatie van professionele begeleiding (van je eerste training tot je laatste km in the Big Apple) en een sponsorformule die je toelaat om de kosten voor je deelname te beper-ken door fondsen te werven voor Cliniclowns.

  Schrijf je in!


  Contact opnemen

  Voor meer informatie:

  Tel: +32 78481300

  Email: info@loopvoorcliniclowns.be

 • Projectsponsoren & Partners