Trainingsbegeleiding

Je staat er niet alleen voor. Naast je teamgenoten waarmee je regelmatig kunt trainen tijdens de groepstrainingen, staat er een zeer ervaren en goed op elkaar ingespeeld team  voor je klaar om je gezond en blessurevrij aan de start te krijgen. Onze trainers Mark van Hoorn en Marijn Michels hebben opgeteld meer dan 30 jaar ervaring met het begeleiden van marathonlopers. Marijn speelt een dubbelrol en naast trainer ook kinesist van het project. Mark en Marijn werken al jaren samen en zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben op de achterhand een groot netwerk van onder meer medische specialisten, voedingsdeskundigen, podologen, bewegingsdeskundigen etc. om je optimaal te kunnen begeleiden richting de marathon van New York.

In het traject naar de marathon op 5 november 2017 kun je het volgende van ons begeleidingsteam verwachten:

 • Intake via e-mail om zo te kunnen bepalen wat je loopervaring is en waar eventuele gezondheids- en/of blessurerisico’s liggen
 • Persoonlijke schema’s en begeleiding via onze online trainingstool
 • Tien groepstrainingen en begeleiding bij twee tot vier loopevenementen
 • Behandelingen en/of adviezen van onze kinesist voor, tijdens en na de groepstrainingen
 • Presentaties over gezond en verstandig trainen, voeding, kleding, sporttesten
 • Mogelijkheid tot het stellen van vragen via mail, telefoon, WhatssApp of Facebook over schema’s, looptechniek, blessures, aanpassingen in schema’s i.v.m. ziekte, blessure etc.
 • Onze kinesist gaat ook mee naar New York. Een absolute meerwaarde en uniek in België. Door de band opgebouwd tijdens de trainingen kan onze kinesist in New York sneller en adequater handelen dan het geval zou zijn als een “vreemde” kinesist tot je beschikking staat op het moment suprême.
 • Ook een deel van onze trainers gaat mee naar New York in een dubbelrol als trainer en reisleider. Zij zullen in New York de laatste trainingen verzorgen en de laatste tips geven over voeding, goede supermarkten om inkopen te doen, hoe goed rust te nemen in “the city that never sleeps”…….
 • Vragen ?

  Laat je terugbellen

  Loop mee!

  Wil jij ook al heel lang de New York Marathon lopen? Op 5 november 2017 kan je die droom dan eindelijk waarmaken door voor Cliniclowns België te lopen! Een onvergetelijke ervaring. We bieden een unieke combinatie van professionele begeleiding (van je eerste training tot je laatste km in the Big Apple) en een sponsorformule die je toelaat om de kosten voor je deelname te beper-ken door fondsen te werven voor Cliniclowns.

  Schrijf je in!


  Contact opnemen

  Voor meer informatie:

  Tel: +32 78481300

  Email: info@loopvoorcliniclowns.be

 • Projectsponsoren & Partners