Arrangement

LOOP DE CHICAGO MARATHON 2018 VOOR CLINICLOWNS BELGIE

Bekijk hieronder het meest complete reis- en begeleidingspakket verkrijgbaar in België. Dit unieke pakket is EXCLUSIEF bestemd voor lopers die hun onvergetelijke marathonavontuur koppelen aan sponsorwerving voor de Cliniclowns. Aan het onderstaande pakket zijn sponsorvoorwaarden verbonden.

Startbewijs Startbewijs voor de Chicago Marathon op zondag 7 oktober 2018.
Trainingen Negen gezamenlijke trainingen (gezamenlijk met deelnemers New York Marathon) onder leiding van zeer ervaren marathonlopers en kinesist, deelname aan een loopevenement en persoonlijke schema’s.
Trainingen De kinesist die tijdens de trainingen aanwezig is, gaat ook mee naar Chicago. Op deze manier kun je een goede band opbouwen met onze kinesist en kan bij kleine blessures snel en adequaat gehandeld worden in Chicago.
Kleding Een set loopkleding met je eigen naam erop en ruimte voor je persoonlijke sponsoren.
Vliegreis Rechtstreekse retourvlucht Brussel – Chicago (economy class) met KLM. We vertrekken op donderdag 4 oktober 2018 naar Chicago en keren op woensdag 10 oktober 2018 terug in Brussel. Verlengen met bijvoorbeeld een dag is goed mogelijk. Vluchttaksen zijn inbegrepen.
Hotel Zevendaagse reis (=vijf hotelovernachtingen in Chicago) op basis van een gedeelde tweepersoonskamer inclusief Amerikaans ontbijtbuffet. Voor een eenpersoonskamer zal een toeslag gelden per nacht. We verblijven in het ideaal gelegen hotel The Palmer House Hilton Hotel. Het hotel heeft een centrale ligging, vlak bij de start en finish in Grant Park aan de boorden van Lake Michigan. Op aanvraag is het mogelijk om een drie- of vierpersoonskamer te reserveren.
Bus Transfers van de luchthaven naar hotel en vice versa. Fooi chauffeur is inbegrepen.
Sociaal programma Facultatief programma maar wel inbegrepen in de prijs: Chicago’s Original Gangster Tour, (vrijdag), het bezoek aan de Marathonexpo om startnummers op te halen (vrijdag), verkenningstraining van start en finish in Grant Park (zaterdagochtend) en Lake and River Boat tour (zaterdagmiddag).
Dit arrangement van zeven dagen met vijf hotelovernachtingen in Chicago kost in 2017 € 2.440. Supporters die mee willen, betalen € 490 minder.
Het is mogelijk om de reis aan te passen, bijvoorbeeld met een paar dagen te verlengen c.q. door te reizen naar een andere plaats.
De prijzen voor 2018 worden eind december 2017 verwacht.
Niet inbegrepen
 • Personen- en bagageverzekering
 • Annulatieverzekering inclusief sportblessuredekking
 • Kosten voor de internationale reispas en toelating ESTA
 • Fooien en persoonlijke uitgaven
 • Maaltijden en consumpties
Naast dit standaardpakket kun je de volgende zaken bijboeken via onze reispartner BCD Meetings & Events
 • Eenpersoonskamer i.p.v. tweepersoonskamer
 • Verlenging van je reis
 • Partner, vriend(en), familielid bijboeken
 • Personen- en bagageverzekering, annuleringsverzekering en sportblessure verzekering

Ligging The Palmer House Hilton Hotel

Op de onderstaande kaart kunt u de ligging van The Palmer House Hilton Hotel zien. Het hotel is aangegeven met een “H” op de kaart en ligt aan Grant Park, vlakbij start en finish én aan het parcours.

 • Contact opnemen

  Voor meer informatie:

  Tel: +32 78481300

  Email: info@loopvoorcliniclowns.be

 • Projectsponsoren & Partners