Voorjaarsmarathons 2020

In november staat voor het vierde jaar achtereen een team aan de start van de New York Marathon dat ten faveure van VZW Cliniclowns deze marathon loopt. In het voorjaar van 2020 oud-New-York-gangers voor VZW Cliniclowns in Tokyo, Los Angeles, Boston en Londen. We hebben alleen nog startbewijzen beschikbaar voor de Los Angeles Marathon, zondag 8 maart 2020. We verschaffen een unieke combinatie van professionele trainingsbegeleiding en een sponsorformule die je toelaat om de kosten voor je deelname te beperken door fondsen te werven voor Cliniclowns.

Lees alles over de voorjaarsmarathons 2020

Meelopen ?

Laat je terugbellen

Sponsor

Een jaar lang bikkelen, trainen tot je erbij neervalt, dat is wat onze lopers doen om 1 november 42 kilometer te gaan lopen. Steun en sponsor een deelnemer!

Contact opnemen


Contact opnemen

Voor meer informatie:

Tel: +32 278481300

Email: info@loopvoorcliniclowns.be

Projectsponsoren & Partners