Data trainingen / informatiebijeenkomsten

Wij begeleiden je optimaal richting de Chicago Marathon. Dit doen we middels persoonlijke schema’s, maar ook via negen gezamenlijke, zeer afwisselende trainingen (gezamenlijk met de deelnemers van de New York Marathon) en deelname aan loopevenement Antwerp 10 Miles. Tijdens een aantal trainingen zullen we ook presentaties verzorgen over de reis, sponsorwerving en hardlooponderwerpen als verantwoord trainen, krachtoefeningen, voeding etc.
Je bent niet verplicht om naar de trainingen te gaan. De ervaring leert echter dat de trainingen door de deelnemers zeer gewaardeerd worden. Enerzijds door de motivatie die uitgaat van samen trainen voor hetzelfde doel en anderzijds door het contact met de kinesist en trainers die je van allerlei tips kunnen voorzien.

Onderstaand de trainingsdata voor 2018. De meeste trainingen zullen in de buurt van Antwerpen plaatsvinden, de exacte locaties volgen in een later stadium. We zijn vaak te gast bij lokale sportverenigingen met goede faciliteiten als kleedruimten, douches, presentatieruimte en natuurlijke mooie looproutes om te kunnen trainen.

Zondag 8 april –>Locatie nog onbekend
Zondag 22 april –> Ten Miles Antwerpen (zelf inschrijven, kleedtent & garderobe van Cliniclowns beschikbaar)
Zondag 27 mei –>combinatietraining met CliniClowns Nederland in Vught (nabij Den Bosch)
Zondag 24 juni–>in combinatie met Braderijloop in Schoten
Zondag 22 juli –>Locatie nog onbekend
Zondag 19 augustus –>Locatie nog onbekend
Zondag 16 september –> Locatie nog onbekend
ZONDAG 7 OKTOBER –> CHICAGO MARATHON

 

 • Vragen ?

  Laat je terugbellen

  Loop mee!

  Chicago Marathon, one of the six majors!

  Chicago vormt samen met de marathons van New York, Boston, Berlijn, Londen en Tokio de World Marathon Majors. Vergelijkbaar met de Grand Slam toernooien in het tennis.

  Je kunt met Cliniclowns België deze marathon in de “windy city” gaan beleven. We bieden een unieke combinatie van professionele begeleiding (van je eerste training tot je laatste km in Chicago) en een sponsorformule die je toelaat om de kosten voor je deelname te beperken door fondsen te werven voor Cliniclowns.

  Schrijf je in!


  Contact opnemen

  Voor meer informatie:

  Tel: +32 78481300

  Email: info@loopvoorcliniclowns.be

 • Projectsponsoren & Partners