Chicago Marathon 2018

In 2016 heeft een team van elf joggers ruim € 65.000 aan sponsorgelden geworven voor Cliniclowns België door allerlei acties op te zetten en de New York Marathon te lopen. In 2017 is het team dat de marathon van New York gaat lopen voor Cliniclowns bijna verdubbeld, van 11 naar 20 joggers. In 2018 zullen we naast New York ook aan de start staan van de marathon van Chicago die een maand eerder plaatsvindt. De Chicago en New York-gangers zullen negen van de tien trainingen gezamenlijk voltooien.

 • Vragen ?

  Laat je terugbellen

  Loop mee!

  Chicago Marathon, one of the six majors!

  Chicago vormt samen met de marathons van New York, Boston, Berlijn, Londen en Tokio de World Marathon Majors. Vergelijkbaar met de Grand Slam toernooien in het tennis.

  Je kunt met Cliniclowns België deze marathon in de “windy city” gaan beleven. We bieden een unieke combinatie van professionele begeleiding (van je eerste training tot je laatste km in Chicago) en een sponsorformule die je toelaat om de kosten voor je deelname te beperken door fondsen te werven voor Cliniclowns.

  Schrijf je in!


  Contact opnemen

  Voor meer informatie:

  Tel: +32 78481300

  Email: info@loopvoorcliniclowns.be

 • Projectsponsoren & Partners